Zvažujete kúpu nového bicykla? Tieto modely do 500€ sa oplatia

12. apríla 2022, recenzie, Nezaradené

Počasie nám začína priať, slniečko príjemne hreje…Je na čase vytiahnuť bicykel, alebo si priamo kúpiť nový. Vybrali sme pre Vás modely s najlepším pomerom cena/kvalita z Decathlonu, kde už za 500€ môžete mať slušný bike na hobby jazdenie.

Zobraziť ponuku bicyklov →

Odporúčame:

MTB BICYKEL ST 530 SIVÝ 27,5″ ROCKRIDER

Pokiaľ sa cyklistike venujete okrajovo, tento šport patrí medzi Vaše hobby, a máte obmedzený rozpočet, v pomere cena/výkon u nás vyhráva na plnej čiare bicykel rockrider st 530. Tento model kúpite už od 430€. Za túto cenu získate solídne vyzerajúci a hlavne funkčný bike, postavený na hliníkovom ráme s odpruženou vidlicou (100mm) a hydraulickými kotúčovými brzdami. O pohon sa postará systém 1×9 – jednoprevodník vpredu a 9 pastorok na zadnom náboji. Tento systém radenia je veľmi obľúbený a trendy. Celkovo je rockrider st530 dosť podarený model.

V prípade, že si viete niečo priplatiť – hoďte očko po modeli rockrider xc100 (hliník, vzduchový vidla manitou, prevody 1×11, hydraulické kotúčové brzdy)

Niečo pre dámy

DÁMSKY HORSKÝ BICYKEL ST 530 MDB 27,5″ TYRKYSOVÝ ROCKRIDER

Geometria dámskych bicyklov je trošku odlišná od pánskych modelov, no nie až tak markantne, aby sa ženy cítili zle na pánskom bicykli. Ak sa však rozhodnete pre dámsky model, z dostupných odporúčame dámsky rockrider st 530 v krásnej tyrkysovej farbe, a identickými doplnkami a výbavou ako pri pánskej verzii. S týmto modelom viete v sedle stráviť aj dlhší čas v náročnejšom teréne.

Celkovo sú bicykle rockrider v poslednej dobe na vzostupe, o čom svedčia aj príjemné a pozitívne hodnotenia, či už na sociálnych sieťach alebo blogoch.

Nejedná sa o profi bicykle, ale na hobby účel sú absolútne postačujúce, a s danou cenovkou v slušnej výbave.

Prípadne ak hľadáte drahší bike, aktuálny výpredaj karbónových rakiet nájdete TU. Aktuálne so zľavami 15%, posledné skladové kusy…