Založ si blog

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany.

Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite.

online výkup kníh pre anktikvariát

Ako funguje výkup kníh?

Je to jednoduché. Na webe vykupujeme-online zadáte názov knihy, prípadne ISBN, potvrdíte a hotovo. Dopravu neriešite, o tú sa postará team z výkupu. Knihy stačí zabaliť a odniesť do zásielkovne, kde balík odovzdáte.

Okrem toho, že dáte knihám druhú šancu, výkupom môžete spraviť ešte jeden dobrý skutok. Sumu za predané knihy môžete darovať charite, a výkupca túto sumu navýši o 20%.

Áno sumy za výkup kníh sú minimálne, určite na tejto činnosti nezbohatnete. No darovať knihe druhú šancu a pomôcť je niekedy viac.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

Cestné bicykle SAVA road carbon – porovnanie

03.07.2022

Na alze aktuálne nájdeme 3 modely cestných karbónových bicyklov pod označením Sava road carbon 3.2 , Sava road carbon 4.2. a Sava road carbon 5.2 v cenovom rozhraní 1324-1800€. Porovnali sme ich pre vás a pre nás vyhrala červená sava road carbon 4.2 Čo sa teda týka modelov Sava carbon – tieto všetky sú postavené na jednom ráme s farebným odlíšením. Líšia sa iba [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97219x
Priemerná čítanosť článkov: 1944x

Autor blogu

Kategórie