Založ si blog

Zvažujete kúpu nového bicykla? Tieto modely do 500€ sa oplatia

Počasie nám začína priať, slniečko príjemne hreje…Je na čase vytiahnuť bicykel, alebo si priamo kúpiť nový. Vybrali sme pre Vás modely s najlepším pomerom cena/kvalita z Decathlonu, kde už za 500€ môžete mať slušný bike na hobby jazdenie.

Odporúčame:

MTB BICYKEL ST 530 SIVÝ 27,5″ ROCKRIDER

Pokiaľ sa cyklistike venujete okrajovo, tento šport patrí medzi Vaše hobby, a máte obmedzený rozpočet, v pomere cena/výkon u nás vyhráva na plnej čiare bicykel rockrider st 530. Tento model kúpite už od 430€. Za túto cenu získate solídne vyzerajúci a hlavne funkčný bike, postavený na hliníkovom ráme s odpruženou vidlicou (100mm) a hydraulickými kotúčovými brzdami. O pohon sa postará systém 1×9 – jednoprevodník vpredu a 9 pastorok na zadnom náboji. Tento systém radenia je veľmi obľúbený a trendy. Celkovo je rockrider st530 dosť podarený model.

V prípade, že si viete niečo priplatiť – hoďte očko po modeli rockrider xc100 (hliník, vzduchový vidla manitou, prevody 1×11, hydraulické kotúčové brzdy)

Niečo pre dámy

DÁMSKY HORSKÝ BICYKEL ST 530 MDB 27,5″ TYRKYSOVÝ ROCKRIDER

Geometria dámskych bicyklov je trošku odlišná od pánskych modelov, no nie až tak markantne, aby sa ženy cítili zle na pánskom bicykli. Ak sa však rozhodnete pre dámsky model, z dostupných odporúčame dámsky rockrider st 530 v krásnej tyrkysovej farbe, a identickými doplnkami a výbavou ako pri pánskej verzii. S týmto modelom viete v sedle stráviť aj dlhší čas v náročnejšom teréne.

Celkovo sú bicykle rockrider v poslednej dobe na vzostupe, o čom svedčia aj príjemné a pozitívne hodnotenia, či už na sociálnych sieťach alebo blogoch.

Nejedná sa o profi bicykle, ale na hobby účel sú absolútne postačujúce, a s danou cenovkou v slušnej výbave.

Prípadne ak hľadáte drahší bike, aktuálny výpredaj karbónových rakiet nájdete TU. Aktuálne so zľavami 15%, posledné skladové kusy…

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97226x
Priemerná čítanosť článkov: 1945x

Autor blogu

Kategórie