Založ si blog

Do práce či do školy – kolobežkou Xiaomi mi Electric scooter

Kolobežky – novodobý trend. Ak to máte do práce pár minút autom, skúste radšej kolobežku. Vyhnete sa kolónam, nebudete mať problém s parkovaním, ušetríte. Nielen peniaze za pohonné hmoty, ale aj prírodu.

V niektorých väčších mestách (hlavne krajských a okresných) si môžete zelenú kolobežku zapožičať. Minúta za 50 centov. Alebo si kúpite svoju elektrokolobežku, a budete si užívať zábavu. Schopnú kolobežku kúpite od cca 200€ hore. My máme dobrú skúsenosť s touto:

xiaomi mi eletric scooter esential

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

  • Zložíte ju počas pár sekúnd
  • nosnosť 100kg
  • 8,5″ protišmykové kolesá
  • výkon 250W
  • E-ABS na prednom kolese
  • Rýchlosť až 20 km/h a dojazd až 20 km
  • 3 rôzne režimy jazdy

Zložená počas pár sekúnd
Skladacia kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter Essential je ideálny spoločník na rýchlu jazdu po meste. Zložíte ju počas pár sekúnd a váži len cca 12 kg. Bezproblémov sa Vám zmestí do kufra či do MHD.

Bezpečná a stabilná jazda
O bezpečnosť sa báť nemusíte. Kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter je vybavená výkonnou prednou brzdou a E-ABS, vďaka ktorému sa vám pri brzdení bicykla nezablokujú. Je vybavená svetlami, tempomatom a môžete si zvoliť 3 režimy jazdy.


Na jedno nabitie prejde až 20 km
LED displej v riadidlách vás informuje o stave kolobežky i o kvalitách vašej jazdy. 20 kilometrový dojazd je do mesta postačujúci.

Batéria je zabudovaná v základni kolobežky, čo znižuje ťažisko a zvyšuje stabilitu jazdy, takže jazda je pohodlná a bezpečná.
Kolobežku môžete pomocou Bluetooth prepojiť s aplikáciou Mi Home a zabezpečiť jej tak aktualizáciu firmvéru, nastavenie režimov, displeja a i.


Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97266x
Priemerná čítanosť článkov: 1945x

Autor blogu

Kategórie