Založ si blog

hodinky Huawei watch gt2 – recenzia + zľava 20€

Tieto šikovné a inteligentné hodinky sa stali mojim každodenným spoločníkom. Od čias, keď začala éra mobilných telefónov, klasické hodinky upadli do ,,zabudnutia,, a nahradili ich smart hodinky. A ak nemáte na nové jabĺčkové, tieto GT dvojky sú pre Vás ako stvorené.

Mimochodom, teraz môžete využiť akciu (do 7.5.), kde Vám vrátia 20€ z nákupu, čiže sa zmestíte do stovečky. Podmienky uplatnenia zľavy zistíte po kliknutí na banner ↓

Získanie zľavy vo výške 20 € nie je podmienené odovzdaním alebo výmenou starého spotrebiča za nový.

Tento konkrétny model mi priniesol ježiško, čiže už sme spolu niečo (4 mesiace) prežili. Osobne ich odporúčam kade chodím.

Aj keď som nebol typ, ktorý nosí hodinky – lebo šak načo, mám mobil, momentálne mi dosť uľahčujú život. Nie, žeby som si bez nich nedokázal predstaviť fungovať, no keď ich ráno zabudnem doma, som akýsi nesvoj.

V hodinkách som našiel všetko čo treba – okrem jednej veci, ktorá však mnohým chýba – tento model neumožňuje NFC bezdotykové platby. No ak si na tento typ platby nepotrpíte, nebude Vám nič chýbať.

Hodiny fungujú ako s androidom tak aj iosom. čiže ich spárujete s akýmkoľvek samsungom, huaweiom, iphonom….Ja konkrétne používam honor 30pro. Synchronizácia prebieha cez aplikáciu zdravie.

V hodinách nájdete funkcie ako zmena ciferníku, počasie, čítanie správ, mailov, prehrávanie hudby, denné aktivity, či tepovú frekvenciu. S týmito smart hodinkami viete aj telefonovať, resp. príjmať hovory, no nakoľko párovanie a prenos prebieha cez bluetooth, tak samozrejme iba v dosahu mobilu.

Hodinky používam v práci (manuálna) aj pri športe (cyklistika), a za 4 mesiace nieje na nich žiaden škrabanec. Neviem ako je to možné, pretože ich vôbec nešetrím.

Batéria podľa výrobcu vydrží 2 týždne. U mňa pri aktívnom používaní 9-10dní, s tým že nabíjam raz týždenne vždy v nedeľu, a to majú hodinky ešte 30% – nabité na 100% sú asi za hodinku hodinku a pol. A to ich využívam skutočne aktívne. Najväčším žrútom batérie je asi prehrávanie hudby – na hodiny napárujete slúchadlá a hotovo. GT2ky majú vlastný disk -tuším sa tam zmestí 2giga.

Navyše hodinky majú pozitívne recenzie takmer všade

zdroj: heureka.sk

Za mňa spokojnosť maximálna, a myslím, že za cenu (momentálne okolo 120€) podobné asi nekúpite.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 95451x
Priemerná čítanosť článkov: 1909x

Autor blogu

Kategórie