Založ si blog

Dovolenka na Slovensku? MegaUbytovanie prináša tisíce kvalitných ubytovacích zariadení

Aj Vy sa tento rok chystáte na zaslúženú dovolenku, ale Vašu cieľovú destináciu ste si ešte nevybrali? Ostaňte dovolenkovať doma na Slovensku a užite si krásy, ktoré naša krajina ponúka. Vhodné ubytovanie si môžete vyhľadať rýchlo a jednoducho na portáli MegaUbytovanie, na ktorom sa prezentuje už viac ako 5 200 ubytovacích zariadení.



Či už teda túžite po dovolenke v chate, apartmáne, penzióne alebo hoteli, portál MegaUbytovanie bude pre Vás tou správnou a potrebnou medzizastávkou. Okrem typu ubytovania si na portáli môžete vyfiltrovať aj Vaše dodatočné požiadavky na samotný pobyt, akými môžu napríklad byť prítomnosť sauny či vírivky, športového vybavenia, prípadne aj možnosť cestovania s Vaším štvornohým miláčikom. Ak cestujete s deťmi, určite oceníte možnosť výberu z ubytovacích zariadení, ktoré disponujú detským ihriskom, šmýkačkou či preliezkami. V horúcich letných mesiacoch by navyše nikto z nás určite nepohrdol vonkajším bazénom, v ktorom sa dokážete príjemne schladiť.

Ďalšou výhodou portálu je priama komunikácia s ubytovateľom, s ktorým sa môžete spojiť emailovo alebo telefonicky. Dohodnúť sa s ním budete môcť na konkrétnych detailoch pobytu a zároveň aj na najvýhodnejšej možnej cene. Žiadne skryté poplatky sa totiž portálu neplatia. Ten v tomto prípade vystupuje len ako sprostredkovateľ, ktorý sa snaží pomôcť Vám a aj partnerskému ubytovaciemu zariadeniu. Medzi najobľúbenejšie sekcie portálu patrí najmä v súčasnosti kategória chaty na prenájom. Je to pochopiteľné, nakoľko obzvlášť v posledných dvoch rokoch vzrástol trend ubytovania na samote a v odľahlejších lokalitách akými často bývajú práve chatové oblasti.

Ak by ste sa predsa len chceli vybrať na Vašu dovolenku za hranice Slovenska, odporúčame Vám osvedčenú dovolenku na Južnej Morave. Hlavnými výhodami sú dobrá dostupnosť, žiadna jazyková bariéra a priateľskosť ľudí, ktorí Vás privítajú s otvorenou náručou. Ubytovanie na Južnej Morave si zabezpečíte takisto prostredníctvom nami spomínaného ubytovacieho portálu. Tentokrát ale skrz jeho českú verziu – MegaUbytko, ktorý ponúka výber ubytovania po celej Českej republike. Vyberte sa na výlet s ubytovacími portálmi MegaUbytovanie a MegaUbytko aj Vy. Určite to neoľutujete.




Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97248x
Priemerná čítanosť článkov: 1945x

Autor blogu

Kategórie