Založ si blog

Karbónový bike z alzy? Otestovali sme modely Sava carbon so super cenovkou

Alza je známa širokou ponukou tovarov medzi ktorým nechýbajú ani bicykle. Stretnúť tu môžete značku SAVA, ktorá nás zaujala svojimi karbónovými modelmi so super cenovkami. Na hobby jazdenie schodná voľba.

Ak hľadáte lacnejší bajk, určite odporúčame pozrieť ponuku bicyklov SAVA. Jedná sa o európskeho producenta, karbónový bike môžete mať už od 800€. Pozrieme si najpredávanejšie modely – horský SAVA 29 carbon 3.2 , cestný Sava Road carbon 4.2, a ebajk SAVA Deck 9.1

Musíme upozorniť, že dané bajky sú aj odrazom svojej cenovky a že za 800€ karbónový bicykel nemôžete čakať zázraky no na hobby jazdenie sú fajn.

Reklamácie alza nemá problém riešiť, no autorizovaný servis SAVA budete hľadať márne, budete sa musieť uspokojiť s vašim lokálnym servisom.

MTB SAVA Carbon 3.2

mtb sava carbon 3.2

Horský bicykel Sava 29 Carbon 3.2 je postavený na ráme z uhlíkových vlákien, ktorý ponúka flexibilitu, nižšiu hmotnosť a predovšetkým väčšiu pevnosť ako hliník. Má tiež atraktívnejší vzhľad. Okrem toho dokonale potláča kmity a vibrácie počas jazdy. Ako dôkaz kvality sa na rám dodáva exkluzívna 15-ročná záruka.


29-palcové kolesá zaisťujú perfektnú ovládateľnosť v teréne a bez problémov si poradia s každým terénom. Pri jazde po spevnenej vozovke alebo asfalte vás prekvapia nízkym valivým odporom, takže ich nebudete preťažovať a užijete si pohodlnú jazdu aj v teréne.

Pri jazde po nerovnom teréne oceníte vidlicu Koot so zdvihom 100 mm, ktorá si s ľahkosťou poradí so všetkými prekážkami na ceste. Potláča veľké a malé nerovnosti. Dá sa ľahko uzamknúť na ceste alebo cyklotrase. O bezpečnosť sa starajú hydraulické kotúčové brzdy Shimano.


Pre bezproblémovú jazdu v teréne a rýchlu jazdu po rovine
Je to Sava 29 Carbon 3.2 s 9-rýchlostným radením Shimano ALTUS. Táto prehadzovačka sa osvedčila na bežné rekreačné jazdenie. Tento set je navrhnutý pre plynulú jazdu a ľahké radenie počas cestovania prírodou. Pri prehliadke oceníte atraktívny dizajn rámu s vyladenou geometriou. Štandardom sú aj kotúčové brzdy a pedále. Čerešničkou na torte je dokonalé sedlo YBT-6035.


Jazdné vlastnosti a dobrá ovládateľnosť Sava 29 Carbon 3.2 vás prekvapia
Je postavený s rámom z uhlíkových vlákien a je dodávaný s 15-ročnou zárukou

Cestný bicykel Sava Road Carbon 4.2

SAVA ROAD CARBON 4.2


Sava Road Carbon 4.2 veľkosť M/L/XL je cestný bicykel. To znamená, že je určený na jazdu po kvalitných cestách a umožní vám svišťať rýchlosťami, ktoré by ste inak nedokázali dosiahnuť. Azda každý atribút bicykla je prispôsobený vysokým rýchlostiam: geometria rámu, odľahčené komponenty, či jemné vzory na plášťoch.

Rám je vyrobený z karbónu, materiálu, ktorý pre dizajnéra znamená slobodu a zároveň schopnosť tlmiť nárazy.

Sava Road Carbon 4.2 len zníži nerovnosti pneumatík – a samozrejme vaše svaly. Tento bicykel je hardtail bez odpruženia.

  • Dôležité parametre Pánska cyklistika Sava Road Carbon 4.2
  • Cestné bicykle majú 20 prevodov
  • Cestné bicykle sú najlepšie na jazdu na rovnom povrchu
  • Rám z uhlíkových vlákien tlmí vibrácie, no zachováva si vysokú pevnosť
  • Tento bicykel má veľmi účinné hydraulické kotúče
  • Nosnosť do 110 kg
  • Priemery kolies sú 700C a 28″/700C
  • Hmotnosť bicykla Sava Road Carbon 4.2 veľkosť 54/L je 9,3 kg
  • Štruktúra a vzhľad budú viac vyhovovať mužom
  • Výbava: S pedálmi a kotúčovými brzdami

Ebike SAVA Deck 9.1

ebajk sava deck 9.1

Hľadáte dobre vybavený elektrobicykel na cestovanie na dlhé vzdialenosti? Vyberte Sava Deck 9.1. Vyniká výbornými jazdnými vlastnosťami, bezchybnou ovládateľnosťou a predovšetkým dlhými dojazdmi. Nadpriemerná batéria značky LG s dojazdom až 180 km. Kvalitu tohto jazdeckého e-biku ocenia skúsení cyklisti aj nadšení začiatočníci. Táto nová generácia bicyklov má navyše výborný pomer cena/výkon. Zo širokej ponuky si vyberie každý. Vybrať si môžete z troch veľkostí a dvoch farieb.

Elektrický bicykel pánsky/dámsky, 29″, horský a elektrický bicykel, modelový rok 2021, pružinová vidlica, pre voľný čas, s motorom ExtraDrive 500 Motor v strede bicykla, rám z uhlíkových vlákien, hmotnosť jazdca nie viac ako 120 kg.

  • Horský elektrobicykel 29″
  • materiál rámu: uhlíka
  • kapacita batérie: 20 Ah / 720 Wh
  • Dojazd : 180 km


Špeciálna záruka na rám z uhlíkových vlákien
Elektrobicykel Sava DECK 9.1 sa vyznačuje rámom z uhlíkových vlákien, ktorý sa v porovnaní s hliníkovými zliatinami vyznačuje nižšou hmotnosťou a predovšetkým väčšou pevnosťou. Na výrobu tohto modelu bol použitý Carbon Mark T700. Ako dôkaz kvality sa na rám dodáva exkluzívna 15-ročná záruka.


29-palcové kolesá s pneumatikami Continental zaisťujú perfektnú ovládateľnosť v teréne a s ľahkosťou zvládajú aj šmykľavý terén. Pri jazde po spevnenej vozovke alebo asfalte vás prekvapia nízkym valivým odporom, takže ich nebudete preťažovať a užijete si pohodlnú jazdu aj v teréne. V strmých kopcoch vám pomôže stredne veľký motor s krútiacim momentom 80 Nm a výkonom 250 W.


Prémiové brzdy a uzamykateľná vidlica
V nerovnom teréne oceníte odpruženú vidlicu Suntour XCM so zdvihom 100 mm, ktorá tlmí veľké aj malé nerovnosti. Dá sa ľahko uzamknúť na ceste alebo cyklotrase. O bezpečnosť sa starajú hydraulické kotúčové brzdy Shimano.


Pre bezproblémovú jazdu v teréne a rýchlu jazdu po rovine
Sava DECK 9.1 prichádza s 10-rýchlostnou sériou Shimano Deore. Pri prehliadke oceníte atraktívny dizajn rámu s vyladenou geometriou. V základnej výbave je aj stojan a pedále. Čerešničkou na torte je dokonalé sedlo Selle Royal.

splatky alza

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97690x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie