Založ si blog

Je Vám teplo? Ideálny čas na kúpu vírivky alebo bazéna

Ak ste ešte nestihli kúpiť bazén, tak pri pohľade na teplomer si určite nadávate. A najbližšie dni tomu bude tak isto – čo sa teda počasia týka. Preto si dnes vyberieme obľúbené modely víriviek a bazénov, aby ste v pohode prežili tieto tropické teploty.

Lacné no celkom kvalitné bazény a vírivky nájdete napríklad v merkury markete, kde si ich môžete objednať a ísť vyzdvihnúť hneď, prípadne Vám ich na druhý deň privezie kuriér. Akčnú ponuku nájdete TU

lacna virivka akcia
lacny bazen merkury market
Cenovo dostupné bazény marimex
virivky kondela akcia
Top nafukovacie vírivky
lacny detsky bazenik
Obľúbené detské nafukovacie bazéniky
luxusna nafukovacia virivka
Drahšie nafukovacie vírivky

Zaujíma vás, či je vaša záhrada vhodná pre domáce záhradné kúpele? Oplatí sa investovať do nafukovacích víriviek, záhradných bazénov, hydromasážnych bazénov a ďalších? Odpovedáme áno! Je to riešenie a záchrana v týchto horúcich dňoch. Odporúčame systémy so širokou škálou produktov, ktoré vyhovujú potrebám každého.

Záhradné vírivky sú čoraz častejším javom. To, čo sa kedysi spájalo s luxusom, je vyhradené len pre profesionálne salóny a čoraz viac je vyhradené pre hostí v našich domoch a záhradách. Nikoho neprekvapí vírivka alebo sprcha s relaxačnými funkciami ako masáž alebo vyhrievanie. Výrobcovia dychtivo vytvárajú nové produkty pre terénne úpravy alebo terénne úpravy.

Na čo si musím dať obzvlášť pozor pred kúpou vírivky? Ktorý by bol najlepší? Existuje cenovo dostupné hodnotenie systému? Prinášame vám niekoľko praktických tipov na oddych v záhrade.

Nafukovacia vírivka pripomína klasický záhradný bazén s dodatočnými zabudovanými ovládacími panelmi. Panel je zariadenie, ktoré zvláda všetky funkcie. Aktivujte režim trysky a masáže, aby ste upravili rýchlosť a intenzitu prúdu vody. Má nainštalovaný regulátor teploty, ktorý umožňuje ohriať vodu na cca 40 stupňov Celzia. Panel tiež aktivuje filtračné čerpadlo, ktoré je základným prvkom každého záhradného bazéna.

Výhodou nafukovacieho vortexu je jednoduchá a ekonomická prevádzka. Modely dostupné na trhu sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov. Ďalšou výhodou je špeciálne vyvinutá konštrukcia, ktorá umožňuje pohodlné používanie vírivky viacerým ľuďom súčasne. Nafukovacie záhradné vírivky vám umožňujú rýchlo a jednoducho ich zložiť a presunúť na iné miesto. Preto budú ideálne pre tých, ktorí ich chcú použiť na rôznych miestach, napríklad na pozemku, v záhrade, vedľa letnej záhrady.

bezudrzbova virivka na terasu

Celoročné vírivé vane sú elegantnejšie a odolnejšie, ale aj drahšie. Ceny sa môžu pohybovať od niekoľkých tisíc zlotých v závislosti od typu materiálu, z ktorého je vírivka vyrobená, počtu trysiek, úrovne masáže, dodatočného podsvietenia, čistiaceho systému a kapacity. Na záver, čím viac dodatočných vylepšení, tým vyššie náklady. Celoročná vírivka má ovládací panel, pomocou ktorého môžete ohrievať a čistiť vodu, aktivovať hydromasážne trysky a zabezpečiť komfort pri plávaní.

Takéto víry vyžadujú správne umiestnenie. Stojí za zváženie počas fázy výstavby domu alebo terénnych úprav. Pred kúpou celoročnej vírivky zvážte, či je tento formát pre vás vhodný. Po umiestnení sa bohužiaľ nedá zložiť a presunúť na iné miesto. Okrem inštalácie môže správna inštalácia vyžadovať návštevu odborníka.

Ak sa rozhodnete pre kúpu tohto modelu, získate neskutočný komfort a pôžitok z jeho používania. Celoročná vírivka vytvorí vo vašej záhrade atmosféru profesionálneho kúpeľného salónu.

Akú záhradnú vírivku si vybrať a na čo sa oplatí nezabudnúť?

Výrobcovia ponúkajú modely víriviek, ktoré sa líšia účelom a veľkosťou. Majú rôzne funkcie, pracovné rozsahy, reguláciu teploty a filtračné systémy. Ktorá záhradná vírivka je najlepšia?

Výrobcovia ponúkajú záhradné vírivé vane v rôznych modeloch a kapacitách. Ktorý z nich si vyberiete, závisí od miesta inštalácie a rozpočtu. Pred kúpou si zmerajte povrch, na ktorom bude nakoniec stáť. Ukazuje sa, že zvolený vzor nie je vhodný do záhrady. Pamätajte, že záhradné vírivky sú veľké kusy nábytku a vyžadujú si správne plánovanie priestoru.

Pred výberom dokonalého modelu sa zamyslite nad tým, koľko ľudí ho môže používať. Môžete si vybrať malú vírivku pre 3 alebo 4 osoby, alebo väčšiu vírivku pre 6 osôb. Majte však na pamäti, že počet miest ovplyvňuje cenu.

V prípade celoročnej vírivky môžu byť dosky vyrobené z akrylátu alebo peny. Veko je zvyčajne drevené alebo kovové. Pri drahších modeloch je možné rozmery a materiály upraviť tak, aby vyhovovali špecifickým vírom. V prípade nafukovacích modelov je najčastejšie používaným materiálom kvalitné PVC. Odporúčame nakupovať v predajni Merkury Market.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97476x
Priemerná čítanosť článkov: 1950x

Autor blogu

Kategórie