Založ si blog

Dovolenka na lodi? Plavba po stredozemnom mori od 259€

Plavba loďou je štýlová dovolenka. Máte radi chutné jedlo, pestrý výber a štýlové a úžasné večery s 360 stupňovým výhľadom na more? Ste unavení zo stereotypu? Chceli by ste zažiť každý deň iné dobrodružstvo, navštíviť iné mesto, miesto či ostrov? Máte radi zábavu, divadlo, kúzelníka alebo diskotéku? Radi športujete, plávate v bazéne alebo vo vírivke? A to všetko na zdravom, čerstvom oceánskom vzduchu? Toto všetko Vám ponúkame za neuveriteľnú cenu. Vyberte si z úžasnej ponuky ck invia.

plavba lodovu po stredozemnom mori cena
plavba lodou po mori zajazd
plavba lodou dovolenka cena


Vyberte si či chcete dovolenkovať v stredomorí v karibiku, či v chladných severských fjordoch.

Výletné lode vám poskytujú široké možnosti na preskúmanie miest, kde výletná loď počas plavby zastavuje. Počas plavby si môžete vybrať z množstva zaujímavých exkurzií, poznávacích zájazdov alebo návštevy významných pamiatok.

Ponúkame širokú škálu možností – poznávacie zájazdy – loďou v rôznych morských oblastiach, itinerári, špecifické veľkosti plavidiel a luxus, rôzne lodné spoločnosti. Napríklad prehliadka Stredomoria v rámci plavby môže navštíviť Rím, Istanbul, Barcelonu, Benátky, Neapol, Tunisko…

Objavovanie Karibiku. Najtajomnejšie a najromantickejšie ostrovy ako Svätá Lucia, Martinik, Holandské Antily, Grenadíny, Margarita, Dominika, Aruba sú na trase. Modré more, biele piesočnaté pláže, palmové háje a bohatý podmorský svet – to všetko vám ponúka cestu po mori.

Poznávacie zájazdy ponúkajú aj ďalšie výletné lode – Baltské more, Tichý oceán, Indický oceán, Perzský záliv, Mexická riviéra a ďalšie moria po celom svete. Ďalšou zaujímavou možnosťou je plavba loďou.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97565x
Priemerná čítanosť článkov: 1951x

Autor blogu

Kategórie