Založ si blog

Ako sa zabaviť v kasíne a nestratiť pritom hlavu

V marci 2019 stratila monopol štátna lotériová spoločnosť Tipos. Trh sa následne otvoril, a na Slovensko tak mali možnosť vstúpiť nové spoločnosti prevádzkujúce online kasína a stávkovanie cez internet.

Po udelení licencií úradom pre reguláciu hazardných hier na náš trh úspešne vstúpili viacerí prevádzkovatelia. Navýšením vzájomnej konkurencie sa tak do popredia začali dostávať rôzne ponuky jednotlivých stávkových kancelárií, ktoré lákajú ako nových tak i existujúcich klientov na rôzne typy výhod a bonusov. Ako sa však máte medzi tými všetkými bonusmi vyznať? Ponuka je totiž skutočne veľmi pestrá a široká, a každý ponúka niečo iné. V tom všetkom sa „tipér“ musí predsa nejako vyznať. I keď si nájdete množstvo informácií, pokiaľ chcete byť aktívny, je dobré mať čo najväčší prehľad všetkých bonusov a akcií na jednom mieste. Odporúčame Vám navštíviť stránku slovenskekasina.sk. Nájdete tam dokonalý prehľad bonusov od všetkých spoločností, ktoré vlastnia licenciu na prevádzku. Pre lepší prehľad v jednotlivých spoločnostiach je to najvhodnejšie miesto kde nájdete pokope všetky pre Vás cenné informácie. Medzi ich najväčšie lákadlá vždy patria hlavne vstupné bonusy, no nie každý má chuť a čas preveriť si každú stávkovú spoločnosť.

Som v tom nový, ako teda zistím, ktoré ponuky sú pre mňa aktuálne najvýhodnejšie? Jednoducho! V sekcii zoznam kasín nájdete všetky aktuálne dostupné výhody. Jednotlivé spoločnosti sa totiž radi predbiehajú v tom, kto ponúkne lepší „štartovací balíček“ pre Vás ako nového klienta. Či už sú to voľné zatočenia v kasíne alebo voľná stávka, prípadne zdvojenie prvého vkladu, každý si tu nájde to, čo mu najlepšie vyhovuje. V tomto prehľade tak rýchlo zistíte, ktoré kasíno je pre Vás vhodné a to bez zdĺhavého bádania a hľadania po internete a rôznych  fórach. Registrácie nie sú nikde obmedzené a ak zvažujete zažívať pravidelný adrenalín, a chcete z toho nejako profitovať, určite si treba nájsť aspoň 2-3 spoločnosti , kde si urobíte registráciu. Ale pozor! Na to aby ste mohli do kasína vstúpiť prípadne si staviť na Váš obľúbený športový zápas, je nutné mať vek viac ako 18 rokov!

 Kde nájsť ponúkané výhody už viete. Poznáte ale výhody, ktoré Vám ponúkajú práve slovenské online kasína? Odpovedali ste si nie? Aj na to nájdete u nás odpoveď! V časti bonusy sú  všetky, pre Vás dôležité informácie. Samozrejme úhľadne zrovnané a rozdelené presne podľa Vašich požiadaviek. Azda najdôležitejšou informáciou je ale to, že všetky slovenské registrované kasína a stávkové spoločnosti, ktorých plný zoznam nájdete na našich stránkach www.slovenskekasina.sk, sú pod dohľadom Úradu pre reguláciu hazardných hier. Nehrozí Vám teda krádež identity alebo nevyplatenia utŕžených výhier! Je tak len na Vás, ktorý bonus si vyberiete a zužitkujete. My Vám môžeme pomôcť stručným a rýchlym prehľadom. Správny výber a šťastné použitie je tak plne vo Vašej réžii!

Nezabudnite, stále však platí nestratiť pri tom hlavu! Na našom území platí zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry totiž predstavujú riziko vysokých finančných strát a nadmerné hranie môže prinášať zdravotné riziká. Jednotlivé spoločnosti za to nenesú zodpovednosť. Tipujte preto s rozumom. Želáme veľa šťastia a úspechov.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97736x
Priemerná čítanosť článkov: 1955x

Autor blogu

Kategórie