Založ si blog

Ružový slon – recenzia eshopu

Ružový slon Vznikol ako malá predajňa v čechách, neskôr sa samozrejme rozrástol aj na internet. Nedávno expandoval na Slovenský trh, a tak priblížil stovky skvelých produktov svojej Slovenskej komunite.

Hračky pre dospelých

ruzovy slonik

Na eshope ružový slon nájdete erotické potreby pre začiatočníkov, ale na svoje si prídu aj skutočný gurmáni. Produkty rozdelené prehľadne do kategórií, skvelé popisy a taktiež vlastné autentické videá k produktom, Vám dokonale opíšu Vašu novú hračku. Je jedno, či ste muž alebo žena, či hľadáte pomôcku len pre seba alebo do páru. Zaručene si vyberiete. Samozrejmosťou je diskrétne balenie, ktoré má ružový sloník zmáknuté na jednotku. Nikto nebude ani tušiť, čo ste si to zasa objednali.

Akcie a novinky

Na eshope sú pravidelne publikované výhodné akcie s ktorými môžete ušetriť aj 30%. Čo sa dopravy týka tak ružový sloník ponúka dopravu zadarmo pri nákupe vo výške 60€, no ak sa rozhodnete zaregistrovať, tak okrem iných výhod získate aj dopravu zadarmo pri nákupe od 35€. A to sa už vyplatí.

Tip: Produkty eshopu ružový slon nájdete aj v online katalógu www.vibratorium.sk

Hodnotenie eshopu

zdroj: heureka.sk

Naša vlastná skúsenosť s eshopom ruzovyslon.sk je veľmi pozitívna. Stránky prehľadné, popisy a videá k produktom dokonalé, celkovo je pohyb na stránke intuitívny. Nami objednaný tovar dorazil hneď na druhý deň, balík zabalený v čiernej fólii, bez akýchkoľvek zbytočných informácií odkiaľ balík cestuje. S kvalitou aj cenou tovarov sme spokojný. Jeden produkt sme sa rozhodli vrátiť, a ružový slon s tým nemal žiaden problém (pozor, nakoľko sa jedná o hygienické pomôcky je možné vrátenie tovaru iba v originálnom balení), a finančný rozdiel nám do týždňa uhradili späť.

Taktiež užívateľské recenzie na heuréke (eshop roku 2020) jasne hovoria za nákup v tomto eshope. Ako hlavné klady zákazníci uvádzajú rýchlosť dodania, primeranú cenu a kvalitu a taktiež balenie a komunikáciu zo strany obchodu.

Čiže ak zháňate nové hračky do postele, určite nakuknite do eshopu ružovýslon.sk.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 95514x
Priemerná čítanosť článkov: 1910x

Autor blogu

Kategórie