Založ si blog

Športujte…Vyberáme to naj pre obľúbené športy

Pre každého nájdeme niečo. Je jedno, či robíte cyklistiku, hrávate futbal, či beháte…Vyberieme ten správny doplnok aj pre Vás, s ohľadom na vami preferovaný druh športu. Nižšie nájdete tipy na kvalitné športové príslušenstvo, v akciových cenách.

Cyklistika

Ak ste sa rozhodli, že bicykel bude Váš nový najlepší kamarát, určite hoďte očko do decathlonu. Nájdete tu širokú ponuku hobby bicyklov, základného oblečenia a príslušenstva.

No ak ste sa už s cyklistikou zoznámili bližšie a uvažujete nad niečím lepším ale aj drahším, tak odporúčame ,,strednú triedu,, bicyklov- napr.značky kellys, ghost, či kross. S týmito značkami sa viete pohybovať v cenách okolo 1000-1400€, za celkom obstojný bicykel, v dalo by sa povedať profi výbave, no s hliníkovým rámom.

Pre fajnšmekrov zasa vyberáme zľavnené karbónové či hliníkové mondrakery. Hardtail od 1300€ až po nadupaný full za 6000.

Extra kategóriou sú elektrobicykle. Lacné e-bajky nájdete od cca 1300€ (pokiaľ sa bavíme o horských bicykloch), no pri drahších profi e-bajkoch si budete musieť priplatiť – tieto sa pohybujú v sumách nad 4000€.

Samotnou kapitolou cyklistiky je oblečenie a príslušenstvo, teamové profi oblečenie, prilby, okuliare ale aj tretry nájdete v eshope holokolo.sk

Beh

Čo by som asi tak mohol potrebovať na behanie? Veď behať sa dá v hocičom…S týmto asi nebude súhlasiť žiadny športovec. Základom je samozrejme kvalitná bežecká obuv, no netreba zabúdať ani na oblečenie a doplnky. Ak pôjdete behať v obyčajnom bavlnenom tričku, za chvíľu ste spotený, a v prípade nepriaznivého počasia riskujete chorobu. Preto nie je zlým nápadom zadovážiť si športové tričko, ktoré bude dýchať. Taktiež v nepriazni počasia Vám pomôže windstopper bunda či vesta.

Taktiež budú vaším dobrým spoločníkom pri behu smart hodinky. Okrem zdravotných funkcií – meranie tepovej frekvencie, budete môct po pripojení slúchadiel počúvať svoju obľúbenú hudbu. Obľúbené sú v poslednej dobe hodinky garmin, apple watch, či androidy samsung watch, huawei gt2.

Kolektívne športy

Svet kolektívnych športov je poznačený značkami. Basketbal, futbal, volejbal ovládli značky ako nike, jordan, adidas, mikasa… Základom týchto loptových kolektívnych športov je samozrejme kvalitná lopta a obuv. Basketbalové botasky, kopačky, či halovky s príjemnou cenovkou nájdete napríklad TU.

Na záver by som uviedol, že nie je dôležitý druh športu, ktorý si vyberiete. Dôležité je začať. Ale aj pri začiatkoch treba myslieť na seba – pretože ak sa pri športe nebudete cítiť komfortne, nadšenie Vám dlho nevydrží – platí to ako pre cyklistiku, plávanie, lyžovanie a v podstate všetky športy. S kvalitnejším vybavením sa Vám bude športovať určite lepšie.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97642x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie