Založ si blog

Kupujeme notebook – nový alebo repasovaný?

Oplatí sa kúpa repasovaného notebooku, alebo radšej kúpiť nový? Vo väčšine prípadov sa prikláňame na stranu novej veci – ale čo ak môžete mať repasovaný (vynovený) notebook s faktúrou a plnou zárukou?

S kúpou notebooku je to ako s kúpou auta. Ak mám rozpočet 10.000, za to si môžem dovoliť novú fabiu. Alebo predvádzaciu octaviu s pár kilometrami a v plnej výbave – so zárukou…

Repasovaný notebook

Vo väčšine prípadov sa jedná o predvádzacie kúsky alebo kusy pochádzajúce z operatívneho leasingu. Notebook je následne kompletne vyčistený, preinštalovaný, prípadne doplnený o výkonnejšie súčiastky a následne testovaný. Na takýto notebook je štandardná 2 ročná záruka (pozor ale, záruka sa nevzťahuje na batériu). Čiže ak hľadáte výkonnejší stroj (aj keď používaný) so zárukou, a plánujete ho mať v drvivej väčšine pripojený k sieti a občasne ho zobrať so sebou, v takom prípade repasovaný notebook odporúčame – ideálne pre deti alebo študentov.

Svojmu dieťatu môžete dopriať napríklad základný HP ChromeBook za 118€ s DPH, alebo lepší HP ProBook 6470 s novou batériou za 275€.

Nový notebook

Ak však plánujete so svojim notebookom veľa cestovať, máte radi nové a štýlové veci veci, a chcete kráčať s dobou, v tom prípade sa pozrite po novom notebooku.

Naj-trendy notebookom sa stal opäť Apple macbook tento krát s číslom 13. Tento stroj nič nezastaví, je neprekonateľný v mnohých smeroch (hlavne výdrž batérie). Tento stoj vydrží na jedno nabitie aj týždeň – samozrejme od miery používania. Tento jabĺčkový notebook má aj dosť vysokú cenovku – 1899€ – dnes v zľave za 1709€, prípadne na splátky s 0%ným navýšením.

Prípadne ak hľadáte lacnejšie nové notebooky, pozrite si ponuku značiek ACER, ASUS alebo HP.

Držíme palce pri výbere nového notebooku.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:18

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 97572x
Priemerná čítanosť článkov: 1951x

Autor blogu

Kategórie