Založ si blog

Decathlon bicykle – rockrider, Van rysel a b-twin

Ak hľadáte spoľahlivého partnera pri kúpe nového bicykla určite si pozrite ponuku decathlon bicyklov. V ponuke nájdete značky ako rockrider, b-twin či cestné modely van rysel. Navyše v skvelom pomere cena/výkon, rýchlym servisom v každej predajni a doživotnou zárukou na rám. Za nás obstojná voľba pre hobby jazdcov.

rockrider bicykle
bicykle decathlon
decathlon bicykle

Decathlon – Váš dlhoročný partner pre šport

Decathlon vznikol v roku 1976, no na Slovensku sme o ňom dlhé roky nepočuli. Dôvod je jednoduchý, na náš trh vstúpila až v roku 2015, keď otvorila svoju prvú pobočku v nákupnom centre v Bratislave, následne sa rozrástla sieť predajní až na 44, a samozrejme nesmie chýbať eshop.

Decathlon je veľmi obľúbená značka u zahraničných zákazníkov, zameriava sa na predaj športového vybavenia, potrieb, oblečenia a obuvi. Nájdete tu široké porfólio produktov pre beh, korčulovanie, futbal ale aj cyklistiku.

V ponuke Decathlon nájdete bicykle prehľadne zoradené v kategóriách

  • Horský bicykel
  • cestný bicykel
  • mestský bicykel
  • skladací bicykel
  • elektro bicykel


bicykle Rockrider

Rockrider je bicykel, ktorý najčastejšie nájdete v skupine horských bicyklov. Ide o modely pre hobby jazdcov, kde solídny bajk kúpite už od zhruba 500€.

bicykle rockrider nájdete najčastejšie vo variante s hliníkovým rámom, no pri drahších modeloch nájdete aj karbón. Doživotná záruka na rám je pri rockrideroch samozrejmosťou.

Cena bicyklov Rockrider sa líši v závislosti od výbavy. Pohybujeme sa v rozmedzí : 320 eur za jednoduchší model rockrider st120, ale napríklad za celoodpružený karbónový model xc900 si zaplatíte 2300€ . My by sme sa ale pri rockrideroch zamerali na lacnejšie bicykle, kde za 500-800€ viete kúpiť kvalitný bajk, ktorý Vám na hobby jazdenie určite poslúži.

Aktálne môžete získať bicykle rockrider so skvelou zľavou 👌

rozckrider zľava
Najpredávanejší bicykel rockrider st 530


B-twin bicykle

Bicykel Btwin, známy aj ako B’twin, je vyrobený značkou Decathlon primárne pre deti. Okrem rôznych veľkostí existujú aj ďalšie produkty, ktoré vám pomôžu začať na bicykli. Patria sem napríklad nosiče či pomocné kolieska.

decathlon detský bicykel
Obľúbený detský bicykel B-wtin riveside 900

Bicykle Decathlon Van Rysel

Ak hľadáte prémiový cestný bajk, tak bicyklom Van rysel nič nepokazíte. Jedná sa síce o drahšie kúsky, no doživotná záruka na rám a kvalitné shimano komponenty z nich robia silného hráča na trhu (Aj keď momentálne trošku podceňovaného).

Na Van rysel bicykloch nájdete výbavu shimano ultegra, kolesá fulcrum, hydraulické kotúčové brzdy. Za takúto výbavu sa nebudete hanbiť ani pred jazdcami jazdiacimi na 10.000ových bajkoch.

Van rysel cestný bicykel
obľúbený model Van rysel EDR CF ULTEGRA

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 98924x
Priemerná čítanosť článkov: 1978x

Autor blogu

Kategórie