Založ si blog

Last minute dovolenka 2022

Blížia sa nám prázdniny a s nimi spojené dovolenky. Kam sa vyberiete vy? Využite last minute dovolenky od cestovnej kancelárie invia, a ušetrite pekný peniaz. Navyše si užijete skvelú dovolenku napríklad v Turecku od 499€, Grécku od 488€, alebo si vyberte luxusné Kapverdy od 550€.

Last minute zájazdy bez rizika


Invia ponúka last minute cestovanie od renomovaných, poistených a overených cestovných kancelárií. Zájazd si u nás môžete zakúpiť za rovnakú cenu ako cestovná kancelária, ktorá zájazd realizovala. Cestovnú zmluvu a potrebné dokumenty Vám zašleme bezplatne poštou, faxom alebo emailom. Cestovné môžete zaplatiť bankovým prevodom alebo v hotovosti na ktorejkoľvek pobočke banky alebo priamo na našich pobočkách v Prahe, Bratislave alebo Brne.

last minute invia 2022

Neustále aktualizované ponuky na poslednú chvíľu od viac ako 300 cestovných kancelárií


Last minute dovolenkové ponuky Invia sú neustále aktualizované. Hlavnou výhodou nákupu dovoleniek v Invii je, že na jednom mieste nájdete ponuky od viac ako 300 českých a slovenských cestovných kancelárií. Nemusíte listovať v adresároch cestovných kancelárií, ktoré sú väčšinou inak koncipované.

Last minute zájazdy po celom svete


Na tejto stránke nájdete zoznam najpopulárnejších last minute destinácií a ďalšie. Medzi najobľúbenejšie destinácie patria napr. Egypt, Kuba, Sahl Hasheesh, Maurícius, Maledivy alebo Mexiko. Ale samozrejme, Invia ponúka last minute zájazdy po celom svete. Pomocou nášho vyhľadávača môžete vyhľadávať zájazdy na základe mnohých kritérií. Z last minute dovolenkových ponúk Invia nebudete sklamaní.

Získajte od Invia cenovú ponuku na poslednú chvíľu na základe vášho nápadu


Prihláste sa na odber noviniek Invia. Pomocou podrobného nastavenia si môžete určiť cenové ponuky, ktoré vám budú zaslané. Nebudeme vás obťažovať ponúkaním zbytočných výletov do letovísk, o ktoré nemáte záujem. Tieto nastavenia vám tiež umožňujú vybrať si dátum a presné časové obdobie, kedy vám bude zasielaný newsletter na poslednú chvíľu. Budete upozornení iba vtedy, keď vám to bude vyhovovať.

Andreashop – aktuálne akcie

06.07.2022

Na eshope andreashop.sk aktuálne prebieha séria akcií. Ak zvažujete kúpu nejakého elektrospotrebiča, určite prídu vhod.

Máte doma nepotrebné knihy? dajte im druhú šancu – vykupujeme knihy online

05.07.2022

Ak máte doma knihy, ktoré Vám iba zavadzajú a sadá na ne prach, dajte im druhú šancu. Online výkup kníh pre antikvariát je ideálnym riešením pre všetky strany. Vykupujeme-online.sk je jedinečný projekt, ktorý dáva knihám druhú šancu. Výkup kníh je naozaj jednoduchý a môžete si do rozpočtu prilepšiť pár Eurami, prípadne výťažok darovať charite. Ako funguje výkup [...]

Darčekový poukaz na dovolenku – dokonalý darček

04.07.2022

Neviete ako obdariť svojho partnera, rodičov alebo hocikoho na kom Vám záleží a chcete mu dopriať dovolenku? Ak si neviete poradiť s výberom dovolenkovej destinácie, je darčekový poukaz na dovolenku od CK Invia tou správnou voľbou. Vyberiete si iba hodnotu darčekovej poukážky a vzhľad, prípadne pridáte venovanie. A potom už stačí čakať na radostný výraz obdarovaného [...]

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

recenzie

Blog venovaný recenziám produktov a eshopov. Prinášame užitočné informácie pre spotrebiteľov z oblasti nákupov, financií, zliav či akciových ponúk.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 95454x
Priemerná čítanosť článkov: 1909x

Autor blogu

Kategórie